Subscribe:

Followers

Wednesday, 23 March 2011

Video Memusnahkan Lamborghini

Seorang ahli perniagaan China yang berang dengan layanan yang kurang memuaskan hati oleh pusat servis Lamborghini ekoran gagal membaiki kerosakan telah mengupah beberapa orang untuk memecahkan keretanya. 


Difahamkan, pemilik kereta bernilai Usd500 ribu ini sangat kecewa & dia ingin menunjukkan kemarahannya dengan cara yang paling ekstrem, dan bergaya. Kereta tersebut pada mulanya dihantarkan kepada pengedar sekitar bulan November kerana enjin kereta gagal berfungsi. Namun, pihak bengkel gagal membaiki kerosakan tersebut, dan entah macam mana mereka turut merosakkan bumper & chasis kereta berkenaan.


Selepas bertelagah dengan beberapa pengedar serta pemilik Lamborghini yang lain, pemilik kereta ini berkata bahawa satu-satunya cara untuk membela hak pengguna ialah dengan memecahkan keretanya – pada World Consumer Rights Day.


Kredit : Dailymail

Videonye pun ade kat bawah ni :


p/s : tak nak bagi aku la...


1 ulasan:

Mona_liSa said...

haha..apa da..kot ye pun nk bela hak pengguna, carik lh idea laen. banyak sgt duit pemilik kete nih! sy pun peminat lamborghini tau! LAMBORGHINI GOLLARDO lg...

Post a Comment

Kalau bleh tinggalkanlah sikit komen-komen positif..
Kalau nak tulis yang negatif pun aku tak kesah, nanti aku delete la.. hahaha..